Gigi Ghinea lansează „Cum m-am vindecat de nefericire”, la Iaşi şi Suceava

oct. 11th, 2011 | By | Category: Eveniment

Gigi Ghinea, autoarea cărţii „Cum m-am vindecat de nefericire, se va întâlni vineri, 14 octombrie şi sâmbătă, 15 octombrie 2011, cu cititorii din Iaşi şi Suceava. Psihologul va vorbi despre iubire şi recunoştinţă, aşa cum pot fi ele trăite în urma dobândirii fericirii.

Evenimentele vor avea loc vineri, 14 octombrie 2011, ora 14.00, la Iaşi (Librăria Tafrali, Univ. A. I. Cuza, corp A, parter) şi sâmbătă, 15 octombrie 2011, ora 13.00, la Suceava (Shopping City Suceava – Shopping Gallery). Împărtăşind din propria experienţă, autoarea dezvăluie metoda de vindecare pe care a descoperit-o în calitate de psiholog, dar şi de om obişnuit, aflat în căutarea echilibrului interior. Metoda ei porneşte de la premisa că fericirea este un act de voinţă şi poate fi dobândită de oricine urmează câţiva paşi simpli. Licenţiată în psihologie şi absolventă a unui masterat de psihoterapie analitică, Gigi Ghinea are o îndelungată experienţă în acest domeniu. Este cunoscută mai ales pentru prezenţa la numeroase emisiuni de radio şi televiziune.

Număr de vizualizări :1583


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro