Gala premiilor Superscrieri, la prima ediţie

oct. 25th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 29 octombrie 2011, între orele 19:00 şi 21:30, în clubul Madame Pogany din Bucureşti, va avea loc Gala de Premiere Superscrieri. Organizatorul concursurlui: Fundaţia Friends For Friends.


Din juriul condus de Vlad Petreanu mai fac parte alţi opt reputaţi profesionişti în jurnalism şi scriere creativă: Andra Bădicioiu, Cristi Lupşa, Julius Constantinescu, Larisa Ghiţulescu, Mona Nicoară, Petrişor Obae, Viorel Ilişoi şi Vlad Mixich.
Prima ediţie a Premiilor Superscrieri a fost lansată în iunie 2011 şi a încheiat înscrierile totalizând un număr de 213 participanţi şi 346 de materiale. Superscrieri 2011 oferă un număr de 5 premii mari în valoare de 500 Eur / secţiune, cărţi Publica şi Okian, precum şi un număr de 5 legitimaţii de acces la atelierul de scriere creativă organizat de Decât o Revistă (http://www.decatorevista.ro/storytelling/).
În plus, editura Publica oferă, în măsura în care concursul va furniza material de o foarte bună calitate, publicarea în volumul Superscrieri 2011, ce urmează a fi lansat în librării în perioada ce urmează.

Pentru mai multe detalii despre Premiile Superscrieri, exploraţi www.ffff.ro.

Număr de vizualizări :1100


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro