Evocare şi lansare de carte Constantin Stan la MNLR

oct. 23rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 25 octombrie 2011, de la ora 13.00, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române din Bucureşti, va avea loc o evocare a regretatului scriitor Constantin Stan. Cu acest prilej va fi lansată cartea „Confesiuni fără glorie”, Editura Tracus Arte, scrisă de Constantin Stan cu puţină vreme de a fi plecat la cele veşnice. Invitaţi: Dan Cristea, Ioan Groşan, Nicolae Iliescu, Horia Gârbea. Prezintă: Ioan Cristescu, directorul editurii Tracus Arte.


„Confesiuni fără glorie” este un set de memorii needulcorate, care privesc cu ironie, melancolie şi înţelepciune un trecut ce integrează nu doar autorul, nu doar lumea intelectualilor români contemporani, ci fragmente efervescente ale unei societăţi româneşti cu bune şi rele, în pragul unei adevărate crize metafizice.

Număr de vizualizări :1584


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro