Conferinţa “Rolul librăriei în comerţul cu carte. Modele europene”

oct. 16th, 2011 | By | Category: Proiecte

În perioada 29-30 octombrie 2011, la Sinaia, se desfăşoară Conferinţa “Rolul librăriei în comerţul cu carte. Modele europene”, organizată de Uniunea Editorilor din România şi „Pro-edit”. Conferinţa îşi propune să prezinte aspecte actuale, probleme şi provocări cu care se confruntă librăriile clasice, lanţurile de librării, depozitele en-gross, librăriile online şi alte structuri de vânzare a cărţii, în Europa şi la noi.

Locurile alocate librarilor: 150. Termen final de înscriere: 20 octombrie 2011, la adresa claudiu.istrate@proedit.ro
Prin dimensiuni, calitatea lectorilor şi a participanţilor, precum şi prin programul anunţat, acest eveniment poate fi considerat un adevărat Forum naţional al librărilor din România. De altfel, conferinţa se bucură de sprijinul principalelor organizaţii din domeniu: Organizaţia Patronală “AGORA” a Societăţilor pentru Difuzarea Tipăriturilor şi a altor Bunuri Culturale din România, Asociaţia Difuzorilor şi Editorilor – Patronat al Cărţii.

Număr de vizualizări :952


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro