Atelier de dicţie şi de vorbire

oct. 23rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Începând de luni, 24 octombrie 2011, de la ora 19.00, la Mandala Club, str Paleologu nr 20 (zona Armenească), se va desfăşura un Atelier de dicţie şi vorbire, susţinut de actria Irina Ungureanu. Un program organizat de Fundaţia Calea Victoriei.

Imaginea şi cuvântul sunt elementele care ne definesc personalitatea şi identitatea în faţa interlocutorilor noştri. La acest atelier se va învăţa conştientizarea problemelor de vorbire (precipitarea, „înghiţirea” finalurilor de cuvinte, vorbirea „moale” şi nearticulată corespunzător, consoanele sau vocalele pronunţate incorect). Se vor face jocuri şi exerciţii pentru corectarea lor dar şi pentru controlarea respiraţiei.
În cadrul acestui program se vor desfăşura şapte atliere, câte unul pe săptămână, începând de luni, 24 octombrie 2011.

Număr de vizualizări :1337


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro