“Memorii.Volumul II” de Cicerone Ioniţoiu

oct. 30th, 2011 | By | Category: Carte in lucru

La Editura Polirom, în colecţia “Hors Collection”, va apărea volumul “Memorii.Volumul II” de Cicerone Ioniţoiu. După un deceniu de luptă împotriva abuzurilor din penitenciarele şi lagărele regimului comunist, Cicerone Ioniţoiu a ieşit din infern hotărât să spună adevărul despre genocidul la care a fost supus poporul român în această perioadă întunecată a istoriei sale.

Impresionantei sale opere de documentare asupra Gulagului românesc i se adaugă acum memoriile, pagini cutremurătoare despre destine cumplite, suferinţă, tortură, trădare, dar şi despre compasiune, iubire, solidaritate şi dîrzenie de neclintit.

CICERONE IONIŢOIU este poate cel mai cunoscut dintre supravieţuitorii Gulagului românesc, condamnat pentru că a facut parte din conducerea organizaţiei de tineret a P.N.T. Dintre lucrările publicate amintim Victimele terorii comuniste. Arestaţi, torturaţi, întemniţaţi, închişi (10 vol.), Morminte fără cruce (3 vol.) şi Martiri şi mărturisitori ai bisericii din România (2 vol.).

Număr de vizualizări :1160


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro