“Kapitalism- Reţeta noastră secretă”, pe TVR 1

oct. 19th, 2011 | By | Category: Proiecte

Cel mai vizionat documentar al anului 2010 în cinematografele din România, “Kapitalism- Reţeta noastră secretă”, în regia lui Alexandru Solomon, va fi difuzat joi, 20 octombrie 2011, de la ora 22:10 pe TVR 1.

“Kapitalism – reţeta noastră secretă” descrie drumul nostru de la un comunism cu faţă urâtă la o democraţie originală de piaţă. Filmul a fost lansat pe marile ecrane din România în primăvara anului 2010 de compania de distribuţie Parada Film. Documentarul a fost selecţionat în competiţia a prestigioase festivaluri de film precum: Sarajevo Film Festival, Jihlava International Documentary Film Festival, Goteborg Film Festival şi nu numai.

Alexandru Solomon este unul dintre cei mai importanţi regizori de film documentar din România. În ultimii ani a semnat regia a peste zece documentare de lung şi scurt metraj, printre care „Marele jaf comunist”, „Război pe calea undelor” şi „Apocalipsa după şoferi”.

Trailerul oficial al filmului „Kapitalism – reţeta noastră secretă” poate fi văzut accesând linkul: http://www.youtube.com/watch?v=-SR0lXbiaWk

Număr de vizualizări :1338


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro