„This is my voice”, vernisaj la Casa de Cultură a Studenţilor

oct. 4th, 2011 | By | Category: Postcard

Joi, 6 octombrie 2011,  de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Studenţilor (Calea Plevnei, nr. 61, Bucureşi), va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „This is my voice”. Expoziţia va rămâne deschisă publicului vizitator în perioada 6 octombrie – 5 noiembrie 2011.

40 de tineri tăcuţi vorbesc prin fotografie în urma unui proiect de Photovoice derulat în perioada aprilie-octombrie 2011 în România şi Polonia, cu finanţare de la CE prin Tineret în Acţiune, Acţiunea 1.3, Proiecte pentru democraţie participativă. Mai multe informaţii despre acest proiect puteţi găsi la: www.thisismyvoice-photovoice.blogspot.com sau pe www.fotografa.ro.

Număr de vizualizări :1027


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro