„Grafica românească 2011”

oct. 27th, 2011 | By | Category: Eveniment

Luni, 31 octombrie 2011, de la ora 18.00, la galeria „Căminul artei” din Bucureşti va avea loc vernisajul expoziţiei „Grafica românească 2011”, care va putea fi vizitată până marţi, 22 noiembrie 2011. Prezintă criticul de artă Pavel Şuşară. Un eveniment organizat de Uniunea Artiştilor Plastici din România.

Expoziţia reuneşte în sălile: Căminul Artei, Simeza şi Atelier 35, din capitală, 159 de lucrări de grafică a 83 de artişti din întreaga ţară, aducând laolaltă artişti profesionişti din întreaga ţară, făcând o radiografie a stării graficii româneşti contemporane, tendinţelor, tematicii şi tehnicilor folosite.

Deschisă tuturor genurilor, expoziţia valorizează atât creaţiile unicat, cât şi cele multiplicabile, facilitând astfel accesul la opera de artă a unui număr mult mai mare de iubitori de artă.

Număr de vizualizări :1439


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro