„Creionul Tâmplarului” de Manuel Rivas, prezentat la „Lunea Cărţii de Limba Spaniolă”

oct. 28th, 2011 | By | Category: Eveniment

Luni, 31 octombrie 2011, de la ora 18:00, la librăria Cărtureşti (str. Pictor Artur Verona 13-15, Bucureşti), va avea loc o nouă întâlnire în cadrul seriei „Lunea Cărţii de Limba Spaniolă” prilejuita de  prezentarea volumului „Creionul Tâmplarului” de Manuel Rivas (traducere din limba spaniolă de Alexandra Reocov).

Un eveniment organizat de Instituto Cervantes din Bucureşti, în colaborare cu editura Curtea Veche. Participă: Ştefania Nălbant, Sanda Popescu Duma şi Laurenţiu Damian. Moderator: Iulia Popovici.

Număr de vizualizări :1353


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro