„Cioburi” de Rareş Ivaşcu

oct. 23rd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Dacia XXI a apărut un nou volum în colecţia „Literatura medicilor”, intitulat „Cioburi”, de Rareş Ivaşcu.

„Autorul cărţii, medic anestezist, subtil, inteligent şi spiritual, istoriseşte în această carte episoade din copilăria sa, din viaţa de student, apoi a aceleia de medic şi familist. Ne dezvăluie cu inocenţă şi candoare isprăvile ,,de gaşcă,, ale tinereţii. Ştie să scoată la iveală din ,,cioburi de amintiri,, episoade plăcut condimentate cu picanterii. Emigrând în Germania, descrie dificultăţile integrării sale profesionale ca ,,auslander”. Scurtele istorioare sunt prezentate cu umor sănătos şi inteligent, reuşind să transmită cititorului, optimismul omului matur cu suflet de copil.” (Dr. Rodica Jeican)

Număr de vizualizări :1453


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro