“Biografia coapselor” de Mirela Lungu

oct. 30th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 4 noiembrie 2011, ora 17:30, la Librăria Avant-Garde din Iaşi, va avea loc lansarea volumului “Biografia coapselor” de Mirela Lungu, Editura Tracus Arte. Volumul va fi prezentat de Liviu Antonesei.

„… O asemenea carte nu-ţi dă pace, nu îţi dă voie efectiv să o laşi din mână, te agresează şi te incită totodată. Cert este şi că un nou autor e pregătit să decoleze în eterul poeziei contemporane. Legaţi-vă centurile de siguranţă! Legaţi-vă centurile de castitate! Sau… invers, după gusturi!” (Dan-Silviu Boerescu)

„(…) motivul cel mai important pentru care îmi place această poezie este tonul său, amestecul incredibil de reuşit, aliajul dintre jubilaţie şi dezabuzare, chiar cinism. Se poate face poezie cu cinism? Da, dacă reuşeşti să-l urci pînă pe culmile entuziasmului, ale extazului!” (Liviu Antonesei)

„(…) Mirela Lungu are vocația transformării angoaselor personale în texte prin care receptorul să i se identifice. Nesofisticată stilistic, cu destule metafore reușite pe care le realizează firesc, autoarea este o adeptă a confesiunii la persoana întîi clară și revelatoare.” (Horia Gârbea)

Număr de vizualizări :1151


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro