Workshop gratuit “Everything about Cambridge exams: FCE and CAE”

sept. 22nd, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 24 septembrie 2011, de la ora 11.00, la sediul Centre for Exam Excellence din strada Tokio, numărul 9, sectorul 1, Bucureşti, va avea loc workshop-ul gratuit “Everything about Cambridge exams: FCE and CAE” pentru elevii şi studenţii interesaţi de obţinerea certificatului internaţional de limba engleză. Workshop organizat cu Cambridge ESOL.


„Examenele Cambridge sunt esenţiale pentru tinerii care îşi doresc o carieră de succes atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Cei care deţin această diplomă în portofoliul personal se vor diferenţia atât prin cunoştinţele de limbă engleză dobândite, cât şi prin experienţa unui examen internaţional. De asemenea, certificatul Cambridge este important pentru elevii de liceu deoarece este recunoscut de Ministerul Educaţiei din România ca fiind echivalent cu proba de competenţă lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat”, a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Pe parcursul acestui workshop, tinerii vor afla mai multe detalii despre: structura examenelor Cambridge, recunoaşterea internaţională şi valabilitatea acestuia, precum şi strategii şi tehnici de abordare a diferitelor tipuri de exerciţii specifice formatului de examen. De asemenea, toţi participanţii pot susţine gratuit un test de evaluare a cunoştinţelor de limbă engleză, în urma căruia un profesor de la Centre for Exam Excellence îi poate ajuta să afle la ce nivel se situează.

Număr de vizualizări :1261


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro