Vânătoare de Comori la Humanitas

sept. 16th, 2011 | By | Category: Eveniment

Editura Humanitas şi Julien Trambouze organizează sâmbătă, 17 septembrie 2011, de la ora 16.00, o nouă Vânătoare de Comori. Aventura începe în faţa Librăriei Humanitas Kretzulescu din Bucureşti.

La capătul unui traseu de trei ore, urmărind indiciile, personajele şi dezlegând enigmele, „vânătorii de comori” vor descoperi 8 locuri din Bucureşti legate de 8 poveşti de dragoste din 8 cărţi Humanitas.
Un eveniment realizat cu sprijinul: Librăriile Humanitas, Green Hours, Opera Naţională Bucureşti, Radio Guerilla, Serendipity, TangoTangent, Cinemateca Eforie, Sacoşa de Pânză şi România Film.
Prima vânătoare de comori Humanitas, din iunie 2011, a fost aşa: http://www.youtube.com/watch?v=j1gbcInekCA

Număr de vizualizări :1436


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro