Un nou centru „Shakespeare School”

sept. 2nd, 2011 | By | Category: Postcard

Shakespeare School îşi întâmpină, în acest an şcolar, cursanţii şi într-o nouă locaţie. Cei care doresc să studieze limba engleză pot opta şi pentru cel mai nou centru „Shakespeare School” situat în zona Dorobanţi, pe strada Tokio, numărul 9, sector 1, Bucureşti.

În prezent, Shakespeare School organizează cursuri de limba engleză pentru copii şi tineri între 4-25 ani, precum şi cursuri pregătitoare pentru susţinerea examenelor Cambridge, IELTS şi TOEFL prin divizia specializată Centre for Exam Excellence. De asemenea, Shakespeare School organizează cluburi de conversaţie cu profesori nativi „English over a cup of tea”, programe de consiliere „Destination UK” pentru admiterea la universităţi britanice, precum şi şcoli de vară de perfecţionare a limbii engleze în Anglia sau SUA.

Număr de vizualizări :1435


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro