„Poveşti pentru copii isteţi” în Grădina Valorilor Româneşti

sept. 2nd, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 3 septembrie 2011, între orele 11.00 şi 12.30, în Grădina Valorilor Româneşti din Parcul Lumea Copiilor, intrarea din str. Pridvorului, prin Calea Văcăreşti, Bucureşti, se va desfăşura atelierul „Poveşti pentru copii isteţi” cu Leon Lagdan. Un eveniment organizat de Fundaţia Dan Voiculescu în parteneriat cu Diverta.

Împreună cu profesorul magician Leon Magdan, dar şi cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje de poveste, copiii vor lua parte la adevărate lecţii de istorie şi literatură, transpuse în diferite jocuri şi probleme de perspicacitate.

Nu vor lipsi nici poveştile cu tâlc şi scenetele româneşti, ghicitorile şi proverbele, toate pline de umor şi ingeniozitate care le vor provoca copiilor nu doar creativitatea, ci şi cunoştinţele. Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :1468


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro