Trupa ROA, la Berlin Music Week

sept. 8th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 7-11 septembrie 2011, trupa ROA se află invitată la Berlin Music Week. Sub umbrela „Berlin Music Week” se regăsesc platforme specializate de muzică, entertainment live, impresari, organizatori de evenimente muzicale dar şi networking internaţional.

Berlin Music Week se împarte în trei secţiuni: „What’s up Mitte“, „Clubnacht“ şi „Berlin Festival“. “What’s up, Mitte?“ include toate cluburile din zona centrală a oraşului. În cadrul acestei secţiuni, sâmbătă, 10 septembrie 2011, ora 22.00, Institutul Cultural Român din Berlin prezintă trupa ROA din România.  Locul concertului este clubul Leeve de pe Hackescher Markt, situat în centrul Berlinului.

Trupa ROA s-a înființat în toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stănciulescu (Junkyard). În numai două saptamani din momentul lansării, single-ul „Ne place” a atins maximum de difuzări și s-a clasat pe locul I în fruntea celor mai difuzate cântece la radio. În prezent, trupa a câștigat un nou membru,  Cristian Negriuc.

Leeve Club deschide seara cu un concert live al trupei franceze de electro-funk Lyre Le Temp, urmat de concertul live ROA şi mai apoi de un Dj set autohton.

Număr de vizualizări :1821


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro