Romanul lui Alex. Leo Şerban în format digital şi proiectul e-BOOKs al Editurii Polirom, lansate la Books Coffee

sept. 19th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 22 septembrie 2011, de la ora 18.00, la Books Coffee Club (Piaţa Romană nr. 9), are loc lansarea ediţiei electronice a microromanului editat în format electronic la Editura Polirom „Litera din scrisoarea misterioasa” de Alex. Leo Şerban şi lansarea proiectului e-BOOKs, recent iniţiat de Polirom şi realizat în parteneriat cu Elefant.ro. Lansarea va fi urmată de o dezbatere. Va participa şi Antoaneta Ralian, excelenta traducătoare a volumului şi cea care semnează cuvântul înainte.

Vor dispărea cărţile, cum preconizează unii entuziaşti ai tehnologiei? Sunt gadgeturile doar o modă trecătoare, cum susţin unii mai conservatori? Despre e-BOOK, fără entuziasm sau minie, este tema dialogului la care au acceptat sa participe: jurnalistul şi scriitorul Costi Rogozanu, Victor Kapra – consultant de online şi social media, jurnalist specializat în IT, Cristina Bazavan – jurnalist şi unul dintre cei mai importanţi bloggeri autohtoni, bloggerul Dragoş C. Butuzea, Virginia Costeschi – director editorial Elefant.ro, Vlad Puescu – digital project manager Elefant.ro, şi Oana Boca – director de imagine Polirom.

Editarea, mai intâi în format electronic, a singurei cărţi de proză semnată de cel care a fost cel mai important reprezentant al actualei generaţii de critici de cinema, regretatul Alex. Leo Şerban, constituie o premieră pe piaţa de carte autohtonă. Rămas în manuscris după moartea prematură a autorului, „Litera din scrisoarea misterioasă” este una dintre cele mai aşteptate cărţi ale acestei toamne. Ediţia digitală a cărţii va fi urmată de ediţia print.

Număr de vizualizări :1228


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro