Rezidenţă artistică la Mogoşoaia pentru artista austriacă Sigrid Langrehr

sept. 6th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 19 septembrie-4 octombrie 2011, artista austriacă Sigrid Langrehr va sta la Palatul Mogoşoaia, în urma obţinerii Premiului-Rezidenţă IEEB4, de la Asociaţia Experimental Project şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.

Artista a obţinut acest premiu pentru lucrările sale experimentale „Undone” (video şi 2 print-uri) expuse în cadrul celei de-a 4-a ediţii a IEEB în 2010-2011.

Sigrid Langrehr este stabilită la Salzburg, Austria, unde a studiat tehnici de multiplicare a imaginii şi noile media la Universitatea Mozarteum. Ea se concentrează asupra relaţiei dintre gravură şi video, combinând niveluri de tehnologie cu concepte care relevă problematici filozofice precum şi aspecte ce ţin de existenţa sa personală.

Număr de vizualizări :1555


One Comment to “Rezidenţă artistică la Mogoşoaia pentru artista austriacă Sigrid Langrehr”

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro