Primul festival „Dilema veche“, la Alba Iulia

sept. 28th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 30 septembrie-2 octombrie 2011, la Alba Iulia va avea loc prima ediţie a  Festivalului “Dilema veche”, organizat de cunoscuta revistă de opinie din România, cu sprijinul autorităţilor locale.

Aveam de mai mult timp ideea de a face un “Festival Dilema veche”, şi anul acesta va fi concretizată într-un spaţiu admirabil la Alba Iulia. Cetatea din “Cealaltă Capitală” a fost restaurată şi este un loc numai bun (şi “vechi”, ca şi revista!) pentru a aduna oamenii în jurul temei “Plăcerile vieţii”, a spus Mircea Vasilescu, redactor-şef al revistei.

Dilema veche” împreună cu autorităţile locale, doreşte să instituie la Alba Iulia o tradiţie care există în alte ţări: un festival anual organizat de o revistă reputată care să le aducă oamenilor bucuria de a se întâlni cu ideile, creativitatea, bucuriile spiritului.

În acelaşi weekend (30 septembrie – 2 octombrie 2011) au loc festivalurile unor reviste prestigioase de pe alte meridiane: New Yorker Festival (www.newyorker.com/festival), la New York, şi Internazionale Festival, la Ferrara (www.internazionale.it/festival).

Programul Festivalului poate fi accesat pe website-ul dedicat evenimentului – http://festival.dilemaveche.ro/.

Număr de vizualizări :1090


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro