PechaKucha Night Bucureşti, ediţia a VI-a

sept. 26th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 30 Septembrie 2011, la MNAC, are loc a VI-a ediţie a evenimentului „PechaKucha Night Bucureşti”. Prezentatorii, personalităţi active ale vieţii culturale şi sociale bucureştene, promit, şi de această dată, un spectacol de neuitat.

La „PechaKucha Night Bucureşti” expunerile se fac în formatul specific de 20 de imagini care se succed vreme de câte 20 de secunde, în total 6 minute şi 40 de secunde pentru fiecare vorbitor. „PechaKucha Night” este un loc pentru idei, proiecte culturale, realizări în domeniul artistic, pentru creaţia de orice fel şi pentru cei care o apreciază. Un eveniment dinamic şi informal, în care ideile sunt prezentate scurt şi succint, într-un ritm alert şi amuzant.

Număr de vizualizări :1058


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro