Noaptea europeană a liliecilor, la Avant-Garde Iaşi

sept. 13th, 2011 | By | Category: Proiecte

Sâmbătă, 17 septembrie 2011, la librăria Avant-Garde (str. Lăpuşneanu, nr. 16, Iaşi), se va desfăşura a V-a ediţie ieşeană a evenimentului „Noaptea Europeană0 a Liliecilor”. În cadrul evenimentului, va avea loc expoziţia de fotografie cu acces gratuit, cuprinzând instantanee din viaţa liliecilor. În completarea imaginilor prezentate, publicul vizitator va beneficia, pe tot parcursul zilei, de informaţii variate despre modul de viaţă şi comportamentul liliecilor, despre importanţa lor ca unice mamifere activ zburătoare.

Începând cu ora 11.00, toţi copiii sunt aşteptaţi în faţa librăriei pentru a desena pe asfalt, iar cel mai frumos desen va fi premiat. De la ora 15.00, alături de Asociaţia Himawari, va începe atelierul de origami dedicat liliecilor.

În fiecare toamnă, în ţările europene se organizează „Noaptea Europeană a Liliecilor”, pentru a atrage atenţia publicului larg asupra ameninţării populaţiilor de lilieci. Ca peste tot în Europa, şi în România scopul desfăşurării acestui eveniment este de a aduce oamenii mai aproape de aceste animale unice şi de a-i familiariza cu viaţa liliecilor.

Evenimentul este coordonat, la nivel european, de EUROBATS, fiind organizat împreună cu Asociaţia pentru protecţia liliecilor din România la nivel naţional. La nivel local, evenimentul este organizat în parteneriat cu Grupul BIOS.

Număr de vizualizări :1667


One Comment to “Noaptea europeană a liliecilor, la Avant-Garde Iaşi”

  1. […] articolul integral aici: {sondaj avangarde} – Google Blog Search « M�ine, Marius Pieleanu ne va explica de ce Traian Băsescu ezită să … | […]

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro