Muzică de Club A: VUNK

sept. 5th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 7 septembrie 2011, de la ora 23.00, în Club A va avea loc un concert VUNK. Trupa urmează să lanseze un nou single inclus pe albumul „Ca pe vremuri”, mai exact piesa „Pleacă!”, în toamna acestui an.

În 2011, trupa VUNK a primit Premiile Radio România Actualităţi pentru cea mai bună trupă rock şi cel mai bun album rock al anului, Premiul UCMR pentru cel mai bun album rock al anului şi Premiul de Excelenţă la Gala 10 pentru România, pentru campania „Vreau o ţară ca afară”.
VUNK este compusă din Cornel Ilie, Nicu Sarghea, Gabriel Maga şi Bogdan Crucianu.
“Dacă vrei să cânţi rock, trebuie să treci prin Club A. La fel şi pentru cei care vor să asculte genul ăsta de muzică“ (Cornel Ilie)
Hit-uri: „Prăjitura cu jeleu, „Regele şoselelor”,  „Vreau o ţară ca afară”, „O ultimă dorinţă”, „Artificii pe tavan”,  „Noi scoatem la capăt” i „1000”.
Albume: „Voyeur” (1999), „6 piese de 5 stele” (2001), „În haine noi” (2002), „Best Of” (2004), „Ca pe vremuri” (2010).

Site oficial: www.vunk.ro

Număr de vizualizări :1282


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro