Începe sezonul de toamnă al Cercului Poeţilor Apăruţi/ Cercle des Poètes Apparus, la IFB

sept. 21st, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 22 septembrie 2011, ora 19.00, la librăria-cafenea Cărtureşti de la Institutul Francez (Bd. Dacia, nr. 77, Bucureşti), are loc o nouă ediţie a Cercului Poeţilor Apăruţi/ Cercle des Poètes Apparus. Sezonul de toamnă este deschis de Claudiu Komartin, iar tema este visceralitatea, justificată sau nu, a poeziei române contemporane.


În programul de lectură: poemele cu tătuca, în română şi franceză. Invitaţi: Alice Popescu, Paul Cernat şi Svetlana Cârstean. Traducerea în franceză a textelor: Gil Mesange.

Număr de vizualizări :1192


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro