Hélène Ségara, în concert la Bucureşti

sept. 4th, 2011 | By | Category: Proiecte

Interpreta Hélène Ségara, fermecătoarea divă a scenei franceze, va concerta luna viitoare la Bucureşti. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, în 21 Octombrie 2011, ora 20.00. Concertul este organizat în cadrul Festivalului Muzicii Franceze la Bucureşti şi face parte din turneul de promovare a noului ei album, lansat în aprilie 2011 şi intitulat „Parmi la Foule”.

Descoperită de către producătorul francez Orlando, fratele celebrei Dalida, Hélène Ségara debutează cu albumul „Coeur de verre”. Discul conţine melodia „Je vous aime adieu”, o declaraţie de dragoste a artistei pentru Riviera Franceză, pe care a părăsit-o în 1996 pentru a-şi începe cariera muzicală la Paris. Albumul de debut a fost foarte bine primit în Franţa şi Belgia. Astfel, vocea puternică şi caldă o face remarcată de către marele tenor italian Andreea Bocelli. În anul 1999, Hélène Ségara cântă în duet cu Andreea Bocelli versiunea franco-italiană a melodiei care a dat titlul albumului „Vivo per lei”, vândut în peste 1 milion de exemplare. A jucat rolul frumoasei Esmeralda, din piesa de teatru muzical „Notre Dame de Paris”, care cunoaşte un succes fenomenal în toată lumea.

„Au Nom d’une Femme”, cel de-al doilea album, lansat în anul 2000 şi vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, primeşte discul de diamant, Hélène devenind astfel una dintre cele mai iubite cântăreţe franceze. În 2003, în duet cu Laura Pausini, interpretează celebra melodie „On n’oublie jamais rien, on vit avec”. În anul 2008, albumul „Mon pays c’est la terre”, în care Hélène cântă în mai multe limbi, îi confirmă maturitatea artistică. Melodiile de pe acest album transmit un mesaj de prietenie şi egalitate între popoare.

De-a lungul timpului, a cântat pe cele mai mari scene din Franţa, Belgia, Rusia, Ucraina, Maroc, Liban, Elveţia şi Canada.

Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare la casa de bilete a Sălii Palatului, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’s), pe www.biletoo.ro , www.myticket.ro, la Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi la staţia de metrou Unirii 1.

Număr de vizualizări :2098


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro