Gala de Blues Green Hours, cu Mike Godoroja & Blue Spirit

sept. 6th, 2011 | By | Category: Proiecte

Joi, 8 septembrie 2011, ora 20.00, la Green Hours Bucureşti va avea loc Gala de Blues Green Hours, cu Mike Godoroja & Blue Spirit.

Mike Godoroja – voce. Formaţia sa este rodul unei munci de echipă extrem de serioase, îmbinată cu o mare pasiune şi dragoste pentru blues şi rock-ul psihedelic. Publicul îl consideră un artist „altfel”, spectacolele sale fiind rezultatul unei abordări culturale şi nu spectaculare. Experienţa sa scenică de mai bine de 13 ani se completează cu întâlnirile istorice personale cu Ray Charles, Chick Corea, Jimmy Smith, James Brown şi Alvin Lee. Un foarte cunoscut producător de televiziune şi realizator de emisiuni radio, colaborează cu Florian Lungu din 1987. A fost mai bine de 10 ani producătorul muzical al grupului IRIS iar actualmente lucrează ca producător la un nou album cu Felicia Filip.

Luca Marius – ghitară electrică, ghitară acustică, slide, bouzouki, mandolină, claviaturi. Este un muzician complet, cu o pregătire temeinică şi cu o capacitate formidabilă de a trece de la un instrument la altul. A cântat în foarte multe proiecte de facturi diferite. Se recomandă ca un foarte bun orchestrator şi un interpret îngrijit şi cu personalitate.

Alex Vişan – ghitară electrică, ghitară acustică, slide, dulcimer, mandolină, bouzouki. Un mare iubitor de blues, a descoperit chitara la vârsta de 13 ani, ascultându-l pe  Jimi Hendrix, este un foarte talentat improvizator cu un simţ aparte al sound-ului şi stăpân pe mijloacele de expresie.

Sabin Ţăranu – bass. De formaţie arhitect, este un muzician extrem de versatil în plan stilistic. A studiat pian, chitară, instrumente de percuţie, chitară bas. A devenit basist prin vocaţie şi a cântat multă vreme jazz şi blues. Din mai 2011 colaborează cu Blue Spirit.

Vali Vătuiu – baterie şi percuţie. Un toboşar şi percuţionist cu adevărat profesionist dedicat atât blues-ului cât şi jazz-ului A făcut parte din Blue Spirit şi în trecut. Originar din Craiova, a fost membru deplin în formula de aur a trupei fanion din Oltenia, Redivivus condusă de Nikos Themistokles. A cântat cu formaţia Axa Project, al cărei fondator a fost Eugen Mihăescu, şi a colaborat cu Paula Seling.

Număr de vizualizări :1417


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro