Cursuri de artă pentru copii, la Galeria Mora

sept. 20th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 2-23 octombrie 2011, Galeria Mora şi I Love Bucharest organizează cursuri de artă pentru copii de 5- 8 ani şi pentru copii de 8-13 ani.

Curs de artă pentru copii de 5-8 ani : « Din lumea necuvântătoarelor”, 2 – 23 octombrie 2011. Înscrierile se fac prin e-mail: cursuri.galeriamora@gmail.com
„Din lumea necuvântătorelor” este un nou curs de artă ce va stimula imaginaţia şi creativitatea copiilor, prin intermediul unei teme inspirate din lumea insectelor şi a păsărilor. Modulul este alcătuit din 4 şedinţe a câte 2 ore, începând cu data de 2 octombrie, în fiecare duminică între orele 10.00 şi 12.00, cu o pauză de 10 min. Grupa este formată din maxim 15 cursanţi.

Curs de artă pentru copii de 8-13 ani: “Iniţiere în arta şi aprofundarea elementelor de limbaj plastic”, 1 – 22 octombrie 2011. Înscrierile se fac prin e-mail: cursuri.galeriamora@gmail.com. Acest curs de artă se adresează copiilor care doresc să exploreze tehnicile fundamentale ale desenului şi picturii, să le aprofundeze şi să le exerseze într-un mediu creativ, prietenos şi profesionist. Cursul este susţinut de artişti absolvenţi ai facultăţilor de artă din ţară, cu o importantă activitate pedagogică. Orele de curs se desfăşoară în Galeria Mora. Cursul este structurat pe module anuale, fiecare modul fiind compus din câte 4 şedinţe a câte 2 ore. Fiecare modul al cursului se concentrează pe anumite teme şi practici.

Detaliile complete referitoare la aceste module vor fi anunţate pe site-ul www.ilovebucharest.org

Număr de vizualizări :1082


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro