„Atitutdini Contemporane, ediţia a IV-a, 2011”

sept. 15th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 16 septembrie 2011, de la ora 14.00, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Slobozia, are loc vernisajul celei de-a IX-a etape a Salonului Naţional de Artă Plastică „Atitutdini Contemporane, ediţia a IV-a, 2011”. Expoziţia va fi deschisă între 16-27 septembrie 2011. Un eveniment organizat de Uniunea Artiştilor Plastici din România, Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Slobozia. Curatorul general este Dan Tudor Truică.

În cadrul acestei expoziţii, vor fi prezenţi pe simeze 130 de artişti plastici profesionişti, membrii a 23 de filiale UAP din România, cu peste 180 de lucrări de pictură, sculptură, grafică şi arte decorative, creaţii ale ultimilor ani.

Număr de vizualizări :981


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro