Atelier de scriere creativă în cadrul IDC

sept. 28th, 2011 | By | Category: Eveniment

AdLittera Project organizează pe 1 octombrie, la Serendipity Tea, primul atelier de scriere creativă din cadrul concursului naţional de debut literar „Incubatorul de condeie „ 2011 (IDC). Accesul la atelierul coordonat de scriitoarea Monica Ramirez este liber, numărul maxim de locuri fiind 16.

Zece locuri sunt rezervate concurenţilor înscrişi în IDC iar câte două locuri pot fi câştigate de fanii Facebook ai AdLittera Project, de prietenii Google+ ai AdLittera PRO-CSR şi de către membrii TpU (Toţi pentru Unu), răspunzând la întrebarea “Ce simţi când scrii?”.

Atelierul este primul dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative ce vor fi organizate de AdLittera Project împreună cu Ed. Ramirez Books în fiecare sâmbătă, începând cu 1 octombrie, pe perioada desfăşurării Concursului IDC 2011.

Pentru înscrieri în concursul IDC, citiţi Regulamentul concursului aici.

Număr de vizualizări :1199


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro