Atelier de mozaic la Fundaţia Calea Victoriei

sept. 28th, 2011 | By | Category: Eveniment

Începând de sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 11:00, Fundaţia Calea Victoriei porneşte un nou proiect, un nou atelier de mozaic susţinut de artistul plastic Cristina Marian.

Mozaicul este un procedeu tehnic în care opera de artă este constituită din mici fragmente cubice sau prismatice de materiale dure, divers colorate, fixate laolaltă cu ajutorul cimentului, masticului sau altui tip de adeziv. Atelierul îşi propune ca fiecare cursant, folosindu-şi imaginaţia, creativitatea şi îndemânarea, să realizeze trei tipuri de obiect decorativ. Vor fi obiecte extrem de elegante şi expresive ce vor decora spaţiul de locuit sau biroul.

Mai multe detalii la adresa: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2010/atelier-de-mozaic/

Număr de vizualizări :1370


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro