“Matei Brunul” de Lucian Dan Teodorovici

sept. 23rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Editura Polirom lansează în perioada 23 septembrie – 3 octombrie 2011 un concurs special. Ieşenii care îşi comandă cel mai recent volum semnat de Lucian Dan Teodorovici – “Matei Brunul”, Editura Polirom, pot câştiga un set de 4 bilete în alb la spectacolele oferite de Teatrul Luceafărul din Iaşi, valabile până la sfârşitul anului 2011, inclusiv în perioada în care se desfăşoară Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii şi Tineret (FITCT) (6-12 octombrie 2011).

Lucian Dan Teodorovici este unul dintre cei mai apreciaţi scriitori din noua generaţie. Acesta a reprezentat de curând România la Festivalul de literatură al Sardiniei (1-3 iulie 2011) şi a fost invitat la prestigioasele festivaluri de literatura de la Edinburgh (11-27 august 2011) şi Mantova (7-11 septembrie 2011). Cărţile sale sunt traduse în italiană, engleză, germană, maghiară, spaniolă. Prozele sale au fost publicate în numeroase reviste şi antologii din România, Ungaria, Polonia, Croaţia, Franţa, Germania, Marea Britanie, S.U.A. etc. Cea mai recentă apariţie, în Best European Fiction 2011 (S.U.A.), a atras semnalări elogioase în publicaţii importante precum The New York Times sau The Guardian.

Mai multe detalii, pe site-ul autorului: www.teodorovici.ro.

Număr de vizualizări :1076


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro