„Şcolăreşti la Cărtureşti”

sept. 4th, 2011 | By | Category: Postcard

Până luni, 10 octombrie 2011, la Cărtureşti este deschis „Târgul de tot ce îţi trebuie la şcoală – Şcolăreşti la Cărtureşti”. Mansarda a fost transformată în cea mai primitoare sală de clasă, iar şcolile partenere vin în întâmpinarea noului an şcolar cu ateliere de creativitate, lecţii distractive şi recomandări pentru părinţi.

La târg de găseşte tot ce trebuie pentru un nou an şcolar: manuale şi caiete auxiliare, culegeri, cărţi din bibliografia şcolară, atlase, caiete si îndrumătoare pentru grădiniţă, ciclul primar, gimnazial şi liceal, precum şi penar, gumă de şters, creioane, stilouri, caiete, carioci, riglă, pensule, acuarele, şevalet, bloc de desen, plastilină, lut pentru modelaj.

Număr de vizualizări :1322


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro