„Festivalul Toamnei” în Parcul Naţional

sept. 5th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 6-11 septembrie 2011, în Parcul Naţional din Bucureşti, se va desfăşura târgul „Festivalul Toamnei”, organizat de Primăria Sectorului 2 în colaborare cu Vision Improve. Programul începe, în fiecare zi de festival, de la ora 09.00.

Producători din toată ţara şi meşteri populari vor aduce în Bucureşti spiritul autentic al sărbătorilor populare româneşti. Alături de produsele tradiţionale, vor fi oferite spre degustare şi vânzare preparate din carne, brânzeturi, vinuri, cozonaci, miere şi turtă dulce, dar şi minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor. Vor avea loc, de asemenea, mai multe petreceri şi momente artistice. Iar vizitatorii vor putea, de asemenea, să achiziţioneze suveniruri, decoraţiuni, obiecte din lemn şi ceramică, bijuterii.

Număr de vizualizări :1648


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro