Travka revine în Club A

aug. 21st, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 24 august 2011, de la ora 23.00, trupa Travka susţine un concert în Club A, locul unde a cântat pentru prima dată în Bucureşti, după ce au avut o vară plină, concertând în multe oraşe din ţară.

Travka înseamnă: George Gâdei – voce, Alexei Turcan – chitară, Misha – chitară, Mizdan – bas, Cristi Chirodea – tobe.

Trupa Travka a apărut la Focşani în primăvara anului 2002. După mai multe peripeţii, după cucerirea capitalei, dispariţia timp de aproape 2 ani din România, o mică schimbare între membrii trupei şi două albume scoase în 2005 (Corabia nebunilor) şi 2007 (Vreau să simt Praga), Travka pregăteşte acum un nou album, care va fi gata în primăvara lui 2012.
La concertul din Club A, cunoscătorii vor avea parte de mai multe hit-uri, printre care Corabia nebunilor”, ” Travka”, ”Zâmbetul tău”, ”Urban Violent”, ”Nimic nou pe frontul de est”, ” Vreau să simt Praga” etc.


Număr de vizualizări :1179
          


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro