Teatrul Naţional din Novi Sad vine la Craiova

aug. 28th, 2011 | By | Category: Eveniment

Teatrul Naţional din Novi Sad (Serbia) va prezenta în luna septembrie 2011 două spectacole de teatru la Craiova. Astfel, chiar dacă stagiunea 2011-2012 începe la Craiova în jurul datei de 25 septembrie, iubitorii de teatru sunt invitaţi la două spectacole de excepţie.

Teatrul Naţional “Marin Sorescu“ din Craiova derulează, în prezent, un proiect cultural –  Programul „EU.Partner” – destinat proiectelor comune cu teatre europene, membre sau nu ale CTE, pentru realizarea de schimburi de artişti, personal tehnic de scenă, precum şi de producţii artistice.

Astfel, în cadrul acestui program, teatrul sârb va prezenta, duminică, 18 septembrie 2011, două spectacole din repertoriul său. De la ora 18.00, la sala „Amza Pellea”, Compania de Balet din cadrul Teatrului Naţional din Novi Sad va prezenta spectacolul „Limbajul zidurilor”, de E. Koen, coregrafia Guy Weizman şi Roni Haver, iar de la ora 20.00, la sala „Ion D. Sîrbu”, craiovenii vor putea viziona spectacolul „Barbelo, despre cîini şi copii”, de Biljana Srbljanović, în regia lui Dejan Mijač.

La cele două spectacole este aşteptată şi participarea ambasadorului Serbiei în România, Excelenţa sa Zoran Popovic.

Număr de vizualizări :827


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro