S-a lansat librăria electronică a ICR

aug. 17th, 2011 | By | Category: Eveniment

Institutul Cultural Român a lansat, de curând, www.e-icr.ro, noua librărie online a instituţiei, unde pot fi găsite cărţile şi revistele publicate de Editura Institutului Cultural Român.

La categoria cărţi pot fi găsite volume editate în perioada 2004-2011 precum şi reeditări la Editura Institutului Cultural Român. Iar la secţiunea reviste pot fi găsite toate numerele revistei „Lettre”, ediţia în limba română, din toamna anului 2007 până astăzi. Pentru toate cărţile se poate beneficia de un discount de 20%.

Număr de vizualizări :1842


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro