Romul Munteanu, evocat la Călan

aug. 29th, 2011 | By | Category: Postcard

Vineri, 2 septembrie 2011, între orele 16:30 şi 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Călan (str. Independenţei nr. 10), va avea loc o evocare a regretatului profesor de literatură comparată şi a editorului Romul Munteanu. Cu acest prilej fiica scriitorului, Ana Munteanu, va citi fragmente din volumul de memorii „O viaţă trăită o viaţă visată” de Romul Munteanu, Editura Libra. Îl vor evoca scriitorii: Ioan Barb, Silviu Guga, Daniel Lăcătuş, Nikolaus Rudolf Pilly, avându-i ca invitaţi de onoare pe Mircea Braga, Mircea Tomuş precum şi alţi prieteni de seamă .

Cu acest prilej, vor fi prezentate câteva fragmente din emisiuni TV la care a luat parte Romul Munteanu. Manifestarea se desfăşoară sub înaltul patronaj al revistei „Algoritm literar”, cu sprijinul Primăriei oraşului Călan şi al Case de Cultură a Sindicatelor Călan.

Număr de vizualizări :1537


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro