Romanul “Viaţa începe vineri” de Ioana Pârvulescu, tradus în suedeză

aug. 2nd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Romanul Viaţa începe vineri” de Ioana Pârvulescu, apărut la Editura Humanitas în anul 2009, va apărea în toamna acestui an în limba suedeză, la editura 2244, în traducerea Jeanei Jarlsbo.

Autoarea se va întâlni cu cititorii din Suedia în luna septembrie 2011, cu ocazia lansărilor organizate atât la Stockholm, cât şi la Göteborg. Marţi, 20 septembrie 2011, ora 18.30, la ICR Stockholm, Ioana Pârvulescu va dialoga cu Sara Danius, scriitor şi critic literar, iar joi, 22 septembrie 2011, ora 16.00, va fi prezentă în cadrul Târgului de Carte de la Göteborg, la seminarul „Două călătoare în timp”. Participă scriitoarele Sigrid Combüchen, Ioana Pârvulescu şi Anne Swärd.

Vineri, 23 septembrie 2011, ora 11.00, la Internationella torget, Târgul de Carte de la Göteborg, Ioana Pârvulescu va purta un dialog cu Martin Lagerholm, critic literar.

Număr de vizualizări :1366


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro