Parcul Grădina Icoanei devine, pentru un week-end, „Grădina cu Artişti”

aug. 23rd, 2011 | By | Category: Proiecte

Sâmbătă şi duminică, 27 şi 28 august 2011, între orele 11.00 şi 20.00, în parcul Grădina Icoanei din Bucureşti, vor avea loc o serie de evenimente reunite sub denumirea de „Grădina cu Artişti”. Un eveniment organizat de Primăria Sectorului 2, aflat la ediţia cu numărul patru.

Ateliere de creaţie artistică, expoziţii cu vânzare de bijuterii, haine şi accesorii hand-made, jonglerii, dans irlandez şi cântări la chitară – sunt numai câteva dintre evenimentele ce se vor petrece în „Grădina cu Artişti”.

Amatorii de artă, sub diversele ei forme de manifestare, sunt invitaţi să-şi exerseze talentul la atelierele de creaţie şi să-şi aleagă cadoul preferat de la expoziţia de „hand-made”.

Vizitatorii care vor veni desculţi vor avea posibilitatea de a pleca cu o pereche de şosete pictate manual la atelierul de pictură.

Artişti pricepuţi, veniţi din toată ţara, vor încerca, timp de două zile, să dezvăluie celor interesaţi câte puţin din secretele: picturii, prelucrării lutului şi ale bijuteriilor „hand-made”. Din Grădină nu vor lipsi artiştii împletitori de codiţe afro, colorate şi nici meşterii de „string art” (artă cu aţa), care vor demonstra cum se fac tablouri din aţe colorate.

Mai multe informaţii se pot găsi pe blog-ul: www.gradinacuartisti.wordpress.com

Număr de vizualizări :1361


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro