O punguţă cu doi bani, body-painting şi origami pentru copii, la ICR

aug. 17th, 2011 | By | Category: Proiecte

Vineri, 19 august 2011, de la ora 10.30, în foişorul din grădina ICR (Aleea Alexandru nr. 38, sector 1), au loc mai multe activităţi pentru copii. Micuţii vor asculta poveşti şi vor putea participa la ateliere distractive.

Povestea „Punguţa cu doi bani” de Ion Creangă le va fi lecturată celor mici de către actorul Adrian Şerban. După această incursiune în lumea poveştilor, copiii vor putea participa la atelierele de origami sau body-painting susţinute de o echipă a proiectului „incubator107”. Pentru înscriere, părinţii trebuie să trimită un mail la adresa corina.dobre@icr.ro până joi, 18 august, ora 12.00, în care să menţioneze vârsta copilului precum şi atelierul pentru care optează.

Număr de vizualizări :1312


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro