Maria Răducanu şi Sorin Terinte, în concert la Green Hours

aug. 9th, 2011 | By | Category: Proiecte

Joi, 11 august 2011, ora 20:00, în Green Hours 22 jazz-café (Calea Victoriei nr. 120, Bucureşti), va avea loc evenimentul “Grădina Verde”, cu Maria Răducanu (voce) şi Sorin Terinte (pian).

“Consider providenţială hotărârea mea, la începutul anului 2000, de a face din cântat o meserie. Ceea ce, pe undeva, însemna că recunoşteam în sfârşit muzica drept vocaţie şi decideam să o tratez ca atare. E mare lucru să nu te consideri de la început artist, să treci prin diverse etape, căutări, experienţe. Nimic nu mă întristează mai mult la un om decât certitudinile „pe tavă”. Cu atât mai trişti îmi par tinerii „artişti” de azi, pe modelul american, foarte siguri pe ei, cu convingeri bătrâneşti şi plicticos de fixe…”, a spus Maria Răducanu.

Număr de vizualizări :1647


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro