Festivalul de Teatru în Limba Engleză pentru Adolescenţi, ediţia a XIII-a

aug. 22nd, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 24-31 august 2011, la Timişoara, se va desfăşura cea de-a XIII-a ediţie a T4T – Festivalul de Teatru în Limba Engleză pentru Adolescenţi, organizat de Asociaţia AT4T. Festivalul va debuta cu festivitatea de deschidere, care va avea loc miercuri, 24 august 2011, la Casa de Cultură a Studenţilor, între orele 18:30 şi 21:00.
În ediţia de anul acesta participă 9 trupe de teatru din Timişoara, Bacău, Suceava, Piatra Neamţ, Braşov şi Baia Mare. Participanţii vor lua parte la ateliere teatrale şi vor pregăti, în 4 zile, o piesă de teatru în limba engleză având ca punct de plecare o fotografie realizată de participanţii Festivalului de Arte Vizuale – ManyFest, care se va desfăşura în paralel cu T4T. În afară de ateliere şi piese de teatru, tinerii vor lua parte şi la alte activităţi organizate în Timişoara, care vor fi deschise şi publicului.

Număr de vizualizări :1048


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro