Caravana BookLand, pe litoral

aug. 16th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 17-21 august 2011, în City Park Mall (Constanţa), va poposi Caravana BookLand, care va începe pe litoral şi va continua în toată ţara. La eveniment participă 80 de edituri, oferind cititorilor peste 10.000 de titluri. Caravana Bookland va ajunge în 9 dintre oraşele României.

“Noul târg de carte realizat în parteneriat cu agenţia More Than Pub face parte dintr-o serie de evenimente pe care noi le organizăm periodic pentru toţi clienţii noştri. Acest nou târg este o invitaţie: la City Park Mall, pe lângă distracţie, shopping şi restaurante de calitate, vă puteţi bucura şi de lectură şi de ultimele apariţii editoriale”, a declarat Sorin Scintei, directorul General al City Park Mall.

Număr de vizualizări :1139


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro