Bucurestiivechisinoi.ro, doi ani de la lansare

aug. 29th, 2011 | By | Category: Eveniment

Proiectul Bucurestiivechisinoi.ro a împlinit doi ani de la lansare. În calitate de iniţiator şi coordonator al acestui proiect ce acum doi ani părea doar o nebunie prea puţin realizabilă, mulţumesc tuturor colaboratorilor (trecuţi, prezenţi şi viitori) pentru efortul voluntar la reuşita şi continuitatea acestui proiect”, a declarat Andrei Constantin Slăvuţeanul.

„Bucureşti, septembrie 2011. Se spune că provocarea înlănţuirii logice a cuvintelor naşte prietenii durabile şi forme distincte de manifestare prin intermediul paginilor scrise. O poveste trăită cu emoţiile primelor articole şi ale primelor întâlniri dintre autori,  se conturează în realitatea anului 2011 ca o experienţă minunată a celor 2 ani de contopire a tehnologiei cu istoria” (echipa editorială www.bucurestiivechisinoi.ro ).

Număr de vizualizări :1119


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro