„Lună albastră” de Alyson Noel

aug. 28th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

„Lună albastră”, al doilea volum din seria „Nemuritorii”, semnată de americanca Alyson Noel,  a apărut şi în România, la Editura RAO, în traducerea Anei Maria Dima. Alyson Noel propune, în această serie, o „fantasy romance”, o poveste de dragoste care nu se limitează la această dimensiune.

Alyson Noel s-a născut şi a crescut în Orange County. După ce a terminat liceul, s-a mutat în Grecia unde a locuit mai mulţi ani, înainte să se mute în Manhattan, unde s-a angajat ca însoţitoare de zbor şi a scris primul ei roman, „Faking 19”. Şi-a cunoscut soţul într-o călătorie la Newport Beach şi după căsătorie s-au mutat înapoi în Orange County. Alyson s-a dedicat în totalitate scrisului şi a scris deja nouă romane.

Seria „Nemuritorii” a debutat pe locul doi în Topul New York Times şi are deja peste două milioane de exemplare vândute. Din seria „Nemuritorii”, la Editura RAO a mai apărut volumul „Evermore”. Următoarele titluri ale seriei sunt „Ţinutul umbrelor”, „Flacăra întunecată” şi „Astrul Nopţii”.

Număr de vizualizări :1596


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro