“OZN-Armata şi serviciile secrete” de Timothy Good

aug. 9th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Lifestyle Publishing, în colecţia “Trebuie să ştii”, a apărut volumul “OZN-Armata şi serviciile secrete” de Timothy Good, în traducerea lui Liviu Mateescu. Acest volum arată că OZN-urile sunt reale şi că ele constituie o problemă actuală pentru guvernele din lumea întreagă. Dovezile prezentate sunt clare, echilibrate şi de netăgăduit.


OZN-urile rămân o problemă esențială pentru militari și pentru comunitatea spionajului. Accesul la informațiile asociate cu ele este strict limitat la persoanele care „trebuie să știe”. În anul 1960, fostul director al CIA, amiralul Hillenkoetter, a arătat că: „În culise, ofițeri de rang înalt din Forțele Aeriene sunt serios îngrijorați de OZN. Dar mulți cetățeni sunt făcuți să creadă, prin secretizare și ridiculizare, că obiectele zburătoare neidentificate sunt o prostie”.

Timothy Good, autor de mare succes și una dintre cele mai respectate autorități în materie de vizite extraterestre, a acumulat mulți ani de cercetări aprofundate în lumea întreagă și ne pune în față dovezi greu de respins. Cartea de față este o expunere convingătoare, cu documente ultra-secrete, interviuri cu martori-cheie și discuții cu specialiști din cadrul armatei și al serviciilor secrete, cu piloți, politicieni și oameni de știință. Cartea este plină de revelații, inclusiv privind numărul tulburător de mare de avioane pierdute după ce militarii au atacat OZN-urile sau dispariția a sute de avioane militare și civile în timpul unor incidente OZN, la care se adaugă uimitoarele informații furnizate de un chirurg care a operat un extraterestru capturat de armata braziliană în 1996.

Număr de vizualizări :1544


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro