„Ziua culturii ucrainene”, sărbătorită la Muzeul Naţional al Ţăranului Român

iul. 12th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 13 iulie 2011, la ora 18.00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, Studioul Horia Bernea, va avea loc evenimentul „Ziua culturii ucrainene”. Ansamblul ucrainean „Zorea” din Bucureşti va susţine un spectacol în colaborare cu oaspeţii săi din Polonia – Formaţia de dans ucrainean „Ceremos” şi Formaţia de dans polonez „Lany”.

Cu această ocazie, publicul poate vizita o expoziţie de carte şi de publicaţii ucrainene şi poloneze şi prezentări de carte ucraineană. Evenimentul este organizat de Uniunea Ucrainenilor din România, în colaborare cu Uniunea Polonezilor din România, cu susţinerea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional şi în parteneriat cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Număr de vizualizări :1186


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro