Vizită cu ghidaj gratuit la expoziţia „Pelerinaj la Muntele Fuji. Gravuri de Katsushika Hokusai”

iul. 18th, 2011 | By | Category: Proiecte

Vineri, 22 iulie 2011, de la ora 17.00, la Muzeul Naţional de Artă al României are loc o nouă vizită cu ghidaj gratuit în expoziţia de gravură japoneză „Pelerinaj la Muntele Fuji. Gravuri de Katsushika Hokusai”. Expoziţia, care prezintă o faimoasă serie intitulată „Cele treizeci şi şase de vederi ale muntelui Fuji” realizată de marele gravor janonez Katsushika Hokusai (1760-1849), se prelungeşte la Muzeul Naţional de Artă al României până la 4 septembrie 2011.

Prezentarea expoziţiei este susţinută de Carmen Brad, curatorul expoziţiei şi specialist în arta extrem orientală. Participarea se face numai pe bază de programare la adresa de e-mail alina.patru@art.museum.ro. Se plăteşte doar biletul de intrare în expoziţie, fără taxa de ghidaj obişnuită.

Număr de vizualizări :1553


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro