Spectacolul “Nils` fucked up day” de Ştefan Peca, invitat la Festivalul Fringe 2011 de la New York

iul. 28th, 2011 | By | Category: Eveniment

Artiştii companiei teatrale independente Teatrul Luni vor participa la Festivalul Fringe 2011 de la New York, cu spectacolul “Nils` fucked up day” de Ştefan Peca, spectacol pe care îl vor prezenta şi la Bucureşti, la Green Hours, vineri, 29 iulie 2011 şi sâmbătă, 30 iulie 2011. Prezentarea spectacolului în Statele Unite este sprijinită de Institutul Cultural Român din New York, care asigură transportul întregii trupe şi ajutorul logistic. Pentru şederea timp de 20 de zile la New York, însă, artiştii au nvoie de 6 000 de dolari pe care încearcă să îi strângă prin spectacole şi apelând la iubitorii artei dramatice.

Până în acest moment s-au strâns 735 USD la fundraising-ul organizat la Green Hours în seara de 13 iulie 2011 şi încă 550 USD prin intermediul site-ului indiegogo.

Puteţi accesa indiegogo prin link-ul: http://www.indiegogo.com/H​elp-the-cast-of-Nils-Fucke​d-Up-Day-go-to-FringeNYC11. De asemenea puteţi ajuta trupa participând la spectacolele de vineri şi sâmbătă, 29 şi, respectiv, 30 iulie 2011, din Green Hours Bucureşti, de la 20.00 şi, respectiv, 20.30 (sâmbătă).

Spectacolul “Nils` fucked up day” de Ştefan Peca, îi reuneşte pe scenă pe artiştii Radu Iacoban, Cătălin Babliuc, Mădălina Ghiţescu, Ilinca Manolache, Tudor Aaronistodor, şi Cinty – VJ (live). Scenografie de Wonderboy, video design de Cinty Ionescu şi regizat de Peca Ştefan. O coproducţie  www.peca.ro & Teatrul Luni.

Număr de vizualizări :1060


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro