Club de vacanţă la Centrul Cultural Francez din Timişoara

iul. 3rd, 2011 | By | Category: Eveniment


La Centrul Cultural Francez din Timişoara se redeschide Clubul de vacanţă pentru copii cu vârste cuprinse între 4-14 ani. A doua serie din programul amuzant şi distractiv de învăţare a limbii franceze va începe cursurile din data de 5 iulie 2011.

Într-o atmosferă de vacanţă şi foarte francofonă, copiii care doresc să se iniţieze în limba franceză sau cei ce doresc să-şi exerseze cunoştinţele dobândite anterior, vor efectua diverse activităţi ludice: jocuri educative, cântece, ateliere de desen şi de improvizaţie teatrală, beneficiind şi de resursele pentru copii ale mediatecii CCF. Cel de-a doilea modul, de 20 de ore, se va organiza în perioada 5-16 iulie 2011, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 12.00.

Număr de vizualizări :1168


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro